STROGO POVERLJIVO - SLUČAJ BRAĆE BITIĆI: Otkrivena imena SRPSKIH SPECIJALACA koji su ubili vojnike OVK koji su spasavali Srbe!

Tužilaštvo za ratne zločine otkrilo je imena neposrednih izvršioca ubistva breće Agrona, Ilira i Mehmeta Bitićija i uskoro će protiv njih biti podignute optužnice

Tužilaštvo za ratne zločine otkrilo je imena neposrednih izvršioca ubistva breće Agrona, Ilira i Mehmeta Bitićija i uskoro će protiv njih biti podignute optužnice, prenose Naše novine!

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA BRAĆE BITIĆI: Srpski SPECIJALCI ubili su METKOM U POTILJAK vojnike OVK koji su SPASAVALI SRBE!

- Ubistvo braće Bitići je prioritet jer zvanični Vašington insistira na rešavanju ovog slučaja i da se odgovorni procesuiraju - kaže za ovaj list izvor iz Tužilaštva za ratne zločine.

SLUČAJ BITIĆI: Od ove teme ZAVISE odnosi Amerike i Srbije!

Prema ovim saznanjima optužnica za slučaj Bitići je spremna, ali ona za sada obuhvata samo trojicu bivših pripadnika prištinskog dela SAJ, koji su u svojoj bazi jula 1999. godine u Petrovom Selu ubili braću Bitići.

Specijalni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da je istraga o ovom slučaju prioritet u procesima za ratne zločine, kao i da postoji napredak u istrazi.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)