SRĐAN JEDVA GOVORI, NIJE VIDEO SUNCE 5 MESECI: Najnoviji detalji OTMICE Đinđićevog telohranitelja kojeg su ZAROBILI ISLAMISTI!

- On je u jako teškom stanju. Kaže da je smršao 20 kilograma i da 5 meseci nije video sunce. Drže ga u sobi bez svetla i vazduha - kaže Vesna Babić supruga bivšeg telohranitelja ubijenog premijera Zorana Đinđića

Bivši telohranitelj ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića Srđan Babić već pet meseci je zarobljen u Libiji od strane islamističke milicije “El Majd”, pod nejasnim okolnostima, a njegova supruga kaže da njen muž jedva govori i da je smršao čak 20 kilograma!

ISLAMISTI ZAROBILI BIVŠEG TELOHRANITELJA ZORANA ĐINĐIĆA! Zaključan je u sobi bez svetla i vazduha. BORI SE ZA ŽIVOT

- Srđan je sam u ćeliji. Pričali smo 7 minuta, jedva je sastavljao rečenice. Uglavnom je pitao za porodicu, ali i da li ja imam informacije šta se dešava sa njegovim slučajem. Pitala sam ga da li je dobio moja pisma, rekao mi je da nije. Očajna sam, ne znam šta da mu kažem - kaže za "Večernje novosti" Vesna Babić supruga bivšeg telohranitelja ubijenog premijera Zorana Đinđića.

- Da je moj Srđan živ, videla sam na snimku koji traje 60 sekundi, napravljenom 20. maja u nekoj kancelariji u Tripoliju i to skoro dva meseca nakon što je bio uhapšen. Od tada ga više nisam videla - kaže Vesna.

- On je u jako teškom stanju. Kaže da je smršao 20 kilograma i da 5 meseci nije video sunce. Drže ga u sobi bez svetla i vazduha - prepričava razgovor sa svojim suprugom Vesna.

Srđan Babić uhapšen je 30. marta sa još trojicom kolega, a svi su radili za francusku kompaniju "Argus".

Babić je javnosti u Srbiji poznat kao čovek koji na jedinom snimku posle atentata na Đinđića zaustavlja automobile u Nemanjinoj ulici kako bi smrtno stradali premijer brzo bio prevezen u Urgentni centar. Posle ubistva radio je u MUP-u Srbije i Žandarmeriji, odakle je otpušten nakon smene Gorana Radosavljevića Gurija.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)