VUČIĆ ZIDA DESPOTOV GRAD - NOVI PONOS SRBIJE! Evo na kom mestu će se on graditi

Srpska metropola će u narednih godina pored "Beograda na vodi" dobiti još jedan ponos, a to je verno obnovljen grad despota Stefana Lazarevića kakav je postojao u 15. veku

Beograd i Srbija su pored "Beograda na vodi" na putu da dobiju još jedan ekskluzivni arhitektonski kompleks, po kome će biti prepoznata u Evropi i svetu, a kako je premijer Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za "Alo!" najavio uskoro kreće gradnja "Despotovog grada"!

SRBI POLUDELI ZA STANOVIMA! Prodati su skoro svi stanovi prve "A kule" BEOGRADA NA VODI (FOTO) (VIDEO)

Prema najavama srpskog premijera, a koje prenosi ovaj list, srpska metropola će u narednih godina pored "Beograda na vodi" dobiti još jedan ponos, a to je verno obnovljen grad despota Stefana Lazarevića kakav je postojao u 15. veku.

Aleksandar Vučić je za ovaj medij otkrio da će ovo zdanje biti građeno na Donjem Kalemegdanu i biće mešavina kulturno-istorijskih, hotelskih i biznis sadržaja.

- Stalno govorim da mi je cilj da po broju turista prestignemo Budimpeštu i kada završimo “Beograd na vodi”, “Despotov grad”, srpski Jad Vašem na Starom sajmištu sa suprotne obale Save i još neke projekte, verujem da ćemo biti na najboljem putu da to i postignemo - rekao je Vučić za "Alo!".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)