SKANDALOZNO: Bahati ministri i poslanici parkirali na mestima za invalide!

Tokom svečanog otvaranja "Autleta" u Inđiji na parking mestima za osobe sa invaliditetom parkirane limuzine funkcionera. "Vozač mi pokazao srednji prst kad sam ga upozorio na nepropisno parkiranje", kaže paraplegičar Duško Dutina

Na parking mestima ispred novootvorenog "Autlet centra" u Inđiji, rezervisanim za osobe sa invaliditetom, u četvrtak 19. aprila, bahato su bile parkirane luksuzne limzine Vlade Srbije, Vlade AP Vojvodine i Skupštine Srbije!

Duško Dutina, koji je sam lice sa invaliditetom, paraplegičar, poslao je s tim u vezi pismo voditeljskom paru emisije "Buđenje" Prvog programa Radio Beograda Gorici Nešović i Draganu Iliću. Telegraf.rs prenosi vam deo utisaka iznetih u pismu o prizorima koje je Dutina tom prilikom zatekao.

"Zdravo Gorice i Dragane,

Ja sam invalidno lice, paraplegičar, krećem se kroz život u invalidskim kolicima i 'bijem' neke bitke koje je teško dobiti... Četvrtak, 19. april ljeta gospodnjeg 2012. Inđija, parking oko 12h...

Primetim na parking mestima u 'Fashion Park Outlet Center', koja su  vidno obeležena horizontalnom i vertikalnom signalizacijom da su namenjena i rezervisana za invalidna lica, parkirana vozila iz voznog parka Vlade Srbije, Vlade AP Vojvodine i Skupštine Srbije, sve sa vozačima koji se šetaju oko njih, čekajući visoke državne i pokrajinske predstavnike, ministre i poslanike.