(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte film o STRADANJU SRBA na Kosovu koji je Nikolić pustio stranim diplomatama! #NoKosovoUnesko

- Srbija je jedina zemlja u Evropi kojoj, pored otimanja dela teritorije, proterivanja građana, nekažnjenog ubijanja i takozvane žetve organa, sada pokušavaju da otmu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESKO - rekao je predsednik Srbije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obratio se danas stranim ambasadorima povodom predloga Albanije o prijemu tzv Republike Kosovo u UNESKO i tom prilikom im čitao tvitove koji govore o razlozima protiv ovakve odluke!

NE KOSOVO U UNESKO! Tomislav Nikolić čita Tvitove ambasadorima (UŽIVO) (VIDEO)

Na kraju svog govora, koji je bio napisan na 19 strana, predsednik republike Srbije Tomislav Nikolić pustio je ambasadorima film u tajanju od 7 minuta na kom se mogu videti sva stradanja Srba na Kosovu i Metohiji, kao i uništene i zapaljene crkve i manastiri SPC-a.

- Srbija je jedina zemlja u Evropi kojoj, pored otimanja dela teritorije, proterivanja građana, nekažnjenog ubijanja i takozvane žetve organa, sada pokušavaju da otmu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESKO - rekao je predsednik Nikolić.

Evo koji film je pustio Nikolić stranim diplomatama:

Sve tvitove koje je predsednik Srbije Tomislav Nikolić čitao diplomatama možete pogledati OVDE!

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(D. Z.)