(VIDEO) NIKOLIĆ TRI PUTA POLJUBIO KOLINDU! Evo kako je izgledao susret predsednika Srbije i Hrvatske!

Predsednici Srbije i Hrvatske su se do sada više puta sretali, ali je ovo njihov prvi susret u Zagrebu, budući da je to prva poseta predsednika Srbije Hrvatskoj od kada se nalazi na toj funciji

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, je vrlo srdačno dočekala učesnike samita Brdo-Brioni, predsednika država nekadašnje SFRJ i Albanije, a od predsednika Srbije Tomislava Nikolića je, "po srpskom", dobila i tri poljupca u obraz.

Nikolić i Grabar-Kitarović su se do sada više puta sretali, ali je ovo njihov prvi susret u Zagrebu, budući da je to prva poseta predsednika Srbije Hrvatskoj od kada se nalazi na toj funciji.

SRBIJA JE PRIMER DOBROG KOMŠIJE! Evo šta će Nikolić reći Kolindi u Zagrebu

Susret Kitarovićke i Nikolića, zbog tri poljupca"po srpskom običaju", nazvao "pravi mali šou".

Pravi mali šou izveo je srpski predsednik Tomislav Nikolić, nakon što mu je hrvatska predsednica pružila ruku za dobrodošlicu. Nikolić ju je poljubio prvo u oba obraza, a zatim i treći put, ''po srpski'', uz vidno iznenađenu Kolindu Grabar-Kitarović. Time je Nikolić ponovio ''tri poljupca'' za hrvatske šefove države, koje je namenio i bivšem predsedniku Ivi Josipoviću.

Inače, prvi je na Pantovčak došao Borut Pahor, koji je, kako se navodi, srdačno dočekan od hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović.

A poljupci za predsednicu su sledili od Donalda Tuska, predsedavajućeg Evropskog veća, a u tri odvojena automobila stigla su i trojica članova Predsedništva BiH. Posebno su se srdačno pozdravili Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva i Borut Pahor.

(Telegraf.rs / Tanjug)