ZORICA BRUNCLIK OPET U SRPSKOJ POLITICI! Estradna pevačica POJAČALA stranku Aleksandra Vulina (FOTO)

Predsednik Pokreta socijalista je nesuđenu ministarku kulture i bivšu članicu JUL-a prepoznatljivu po ružičastoj boji kose postavio za člana predsedništva ove stranke

Lider Pokreta socijalista i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, spremio je keca u rukavu - pevačicu narodne muzike Zoricu Brunclik! Vulin je ovu nesuđenu ministarku kulture i bivšu članicu JUL-a prepoznatljivu po ružičastoj boji kose postavio za člana predsedništva Pokreta socijalista.

ŽIVA JE LEVICA, UMRLA NIJE: Evo da li je JUL JOŠ UVEK KUL. Iznenadiće vas čime se bave bivši funkcioneri partije Mire Marković! (VIDEO)

Da je Zorica Brunclik član predsedništva stranke istaknuto je i na zvaničnoj internet stranice Pokreta socijalista.

Poznato je da između politčkih stranaka i estradnih umetnika postoji saradnja, te tako u redovima SNS-a su bivša Modelsica Nevena Stamenković, Dragica Radosavljević - Cakana, Maja Nikolić, Miloš Bojanić i Miroljuv Aranđelović - Kemiš.

Članovi i simaptizeri SPS-a su Ana Bekuta, Neša Galija, Buba Miranović, Ekstra Nena, Bora Drljača i Viktorija. Podršku DS-u daju i Miroslav Ilić, Bajaga, Aleksandra Kovač, Kornelije Kovač i Đorđe Balašević.

U Ujedinjenim regionima Srbije od poznatih pevača su Đorđe David, Kiki Lesendrić, dok su Hasan Dudić i Jellena opredeljeni za PUPS. Bora Čorba pevao je DSS-u.

Simpatizeri i članovi LDP-a su Jelena Karleuša, ,Šaban Šaulić i Snežana Babić -  Sneki.

(Telegraf.rs)