Evo gde će SRPSKI POLITIČARI čekati DEDA MRAZA i koga će PRVO POLJUBITI za doček NOVE GODINE! (FOTO)

Puno su radili srpski političari ove godine. A kako će ući u 2016, ludo i nezaboravno ili mirno u krugu najbližih, evo šta su rekli

Foto-montaža: pixabay.com, B92, Milena Đorđević, Tanjug/Jaroslav Pap

2015. godina polako, ali sigurno broji svoje poslednje dane, a na svakom koraku možemo čuti bogate ponude za doček NAJLUĐE NOĆI. Cene su raznovrsne, kao i ponuda, a oni koji jedva izdvoje 35 evra za DOČEK uvek imaju glavno pitanje - GDE ĆE POLITIČARI ZA DOČEK? Telegraf.rs vam donosi priču o tome gde će srpski političari i s kim dočekati 2016. godinu, kao i koga će prvo poljubiti kada se kazaljke na satu poklope!

KO TO TAMO PEVA I LJUBI SRPSKE POLITIČARE?! Evo koje su sve ZVEZDE "dale glas" strankama u Srbiji

Prema rečima mnogih političkih funkcionera u Srbiji od najluđe noći preči su naporni državni poslovi, pa su i ispraćaj 2015. podredili opštoj štednji i trendu skromnosti koji se u javnosti promovisao i tokom prethodnih meseci. Nasumična anketa među njima pokazuje da će svi oni 31. decembra u ponoć biti u svojim domovima, ušukani uz svoje najbliže.

APSOLUTNI HIT: Pogledajte kako je Dačić SVETSKIM MOĆNICIMA pevao hit Dina Merlina koji SRBI OBOŽAVAJU! (VIDEO)

Jedini od srpskih političara koji najavljuje spektakl za tu noć je šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji će 1. januara proslaviti i svoj jubilarni 50. rođendan!

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Rasim Ljajić, ne zna gde će za najluđu noć, niti je razmišljao o dočeku.

- Verovatno ću, kao i svake godine, biti u Novom Pazaru s dragim ljudima - kaže Ljajić.

Osnivač pokreta "Levica Srbije" Borislav Stefanović, dočekaće skromno 2016. godinu.

- Za Novu godinu, kao i obično, biću kod kuće, u krugu najbližih - tvrdi on.

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić kaže da će Novu godinu proslaviti kod kuće u krugu porodice, uz domaću  trpezu i druženje sa najbližim prijateljima. Ona dodaje da jedva čeka ovaj događaj, jer je željna i porodice i prijatelja.

Najveselije će biti kod minsitra spoljnih poslova i prvog potpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića.

- Ja ne bih da slavim, ali svi me jure. Porodica i prijatelji insistiraju da se to proslavi, jer mi je 50. rođendan, pa mi spremaju iznenađenje.

Šef poslaničke grupa naprednjaka Zoran Babić kaže da će za novu godinu biti sa porodicom i tome se veoma raduje.

- Zbog prirode posla kojim se bavim, u poslednje vreme nisam imao priliku da se posvetim na kvalitetan način svojoj deci. Za novogodišnje i božićne praznike budemo i sa našim prijateljima i kumovima, posećujemo jedni druge.

Njegov stranački kolega, ministar pravde Nikoila Selaković takođe će 31.12. ove godine u ponoć biti sa svojom porodicom, kako kaže u Beogradu ili u Sjeništima.

- Kao i prethodnih godina, Novu godinu dočekaću u krugu porodice i najbližih prijatelja, kod kuće u Beogradu ili u Sjeništima.

Poslanik Nove stranke Vladimir Pavićević,  Novi godinu ću dočekati u Šumadiji, sa najbližima.

- Najveći deo vremena provešćemo planinareći po najvišim vrhovima centralne Srbije.

(Telegraf.rs)