Otvaranje tradicionalnog uskršnjeg bazara rukotvorina pod pokroviteljstvom Fondacije Princeze Katarine (FOTO)

Bazar će biti otvoren u utorak i sredu 5-og i 6-og aprila, od 10 do 22 časova u TC "Delta city"

U susret velikom hrišćanskom prazniku Vaskrsu, Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina otvoriće tradicionalni Vaskršnji bazar rukotvorina žena izbeglica i socijalno ugroženih, koji se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine.

(VIDEO) KRALJICA SRBIJE UGOSTILA DAME NA BELOM DVORU: Maja Gojković, Tamara Vučić i ambasadorke proslavile 8. MART (FOTO)

Vaskršnji bazar biće svečano otvoren u utorak, 5. aprila 2016. godine u 10 časova u tržnom centru „Delta city“ u Beogradu.

Njihova Kraljevska Visočanstva bazar će otvoriti zajedno sa g-din Vladimirom Cucićem, komesarom za izbeglice Republike Srbije, i u prisustvu brojnih zvanica iz kulturnog i javnog života Beograda, kao i predstavnika diplomatskog kora.

Bazar će biti otvoren u utorak i sredu 5-og i 6-og aprila, od 10 do 22 časova.

Sav prihod sa bazara ide u korist izlagača ovih rukotvorina i njihovim porodicama.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina već 15 godina tradicionalno pred Božić i Vaskrs organizuje Bazare rukotvorina žena izbeglica i socijalno ugroženih lica, kako bi im pomogla da prodaju svoje radove i zarade novac koji bi im omogućio da ova dva velika hrišćanska praznika provedu sa svojim porodicama neopterećeni finansijskim problemima i oskudicom.

(Telegraf.rs)