Član LDP: NATO trebalo da pobije trećinu Srba!

"Da nas je "Milosrdni anđeo" više izbombardovao, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci", napisao Zlatko Crnogorac na Fejsbuku nezadovoljan rezultatima majskih izbora u Srbiji

Član Liberalno-demokratske partije (LDP) Zlatko Crnogorac, komentarišući rezultate majskih izbora u Srbiji, na Fejsbuku napisao da bi se narod opametio da je NATO pobio trećinu Srba za vreme bombardovanja.

- Dakle ovako: realno, da nas je "Milosrdni anđeo" više izbombardovao i pobio barem trećinu, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci, ovako smo tu gde jesmo. PS: S posebnim osvrtom, nabijem na k.... sve vas intelektualne budale koji ste beli listići. Ako su neki moji prijatelji glasali za Pantelu, Biljanu S. i Ivana Ivanovića, nek se slobodno sami unfrenduju - napisao je izvršni producent "Parobroda", nezadovoljan rezultatima izbora, posebno onih u Beogradu, gde LDP nije prešao cenzus.

On je otišao korak dalje, pa je i na Tviteru nastavio da s neistomišljenicima polemiše i brani svoj stav.

U LDP-u nisu bili voljni da komentarišu ove ispade svog člana.

- Nemamo nameru da komentarišemo ičije pisanje na Fejsbuku. Niko nema pravo da nečije stavove iznesene na društvenim mrežama dovodi u vezu sa stavovima LDP-a. Zna se šta je politika LDP-a - izričiti su u ovoj stranci.

Crnogorac je samo odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

- Nisam nikakav ni stranački, ni državni, ni opštinski funkcioner, već samo zaposlen u ustanovi kulture "Parobrod" - rekao je on.

Zlatko Crnogorac je na listi kandidata Preokreta za Skupštinu grada Beograda. Crnogorac je, inače, i bloger na zvaničnom sajtu LDP-a. U njegovoj biografiji na sajtu ove političke stranke takođe je navedeno da se, osim kulturom, bavi i organizacijom logistike i advertajzinga u modi.

Bio je i izvršni producent koncerta svetskih grupa koje su imale koncerte u Beogradu: Duran Duran, Rolingstonsa, Polisa, Bajage, Kikija Lesendrića, U2 u Zagrebu, ali i otvaranja i zatvaranja Beogradske univerzijade...

(Izvor: Kurir)