ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA: NEMAMO PROBLEM da se UTVRDI KRIVAC za rušenje u Savamali!

Odluke će biti donete na osnovu određenih informacija koje će dati tužilaštvo

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović rekao je da gradske vlasti nemaju problem da nadležni organi utvrde ko je odgovoran za rušenje objekata u četvrti Savamala i da se do zvaničnog izveštaja neće "licitirati" ko je odgovoran, a ko nije.

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je u sredu, 8. juna da iza rušenja u Savamali stoji vrh gradske vlasti Beograda.

VUČIĆ O SLUČAJU SAVAMALA: Iza rušenja stoje najviši organi gradske vlasti! (VIDEO)

- Predsednik Vlade je izneo te informacije. Tužilaštvo će dati određene informacije na osnovu kojih ćemo doneti određene odluke - rekao je Mladenović novinarima u Beogradu.

Na pitanje novinara gde je gradonačelnik Siniša Mali, Mladenović je rekao da je gradonačelnik tu i da redovno obavlja svoje poslove.

- Juče je bio na prijemu u ruskoj ambasadi, ali je bio sprečen da prisustvuje obeležavanju slave grada Beograda - rekao je Mladenović.

PRONAĐENI ODGOVORNI ZA RUŠENJE U SAVAMALI: Očekuje se skoro hapšenje!

Objekti u Hercegovačkoj ulici u Beogradu porušeni su bagerima u noći između 24. i 25. aprila. Ljudi koji su imali fantomke na glavama maltretirali su građane koji su se tu zatekli, pretresali ih, oduzimali im telefone, vezivali i zatvarali u šupu.

(Telegraf.rs/Beta)