Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada Mandića Mande

- U srcima publike ostaće zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu. Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama, mestu koje je naviše voleo - naveo je premijer Vučić u telegramu saučešča

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande telegram saučešća njegovoj porodici.

Saučešće gradonačelnika Malog povodom smrti Milorada Mandića Mande

BOG PRAVI SVOJE POZORIŠTE: Tužan kraj večitog dečaka nebesko plavih očiju - prerani odlazak velikog Mande (FOTO) (VIDEO)

Po ovim nezaboravnim ulogama pamtićemo legendarnog Mandu (VIDEO)

- Sa neizmernom tugom i nevericom primio sam vest o iznenadnoj smrti našeg proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande. U srcima publike ostaće zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu. Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama - mestu koje je naviše voleo. Nesebično dajući sebe, mamio je suze i smeh rasplakavši nas danas poslednji put. Upućujem najdublje saučešće članovima porodice Mandić, posebno deci koja su, kako je sam imao običaj da kaže, njegovo najveće blago - navodi se u telegramu premijera Vučića, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)