Vučević: Državni organi hitno da reaguju povodom napada na Sinišu Malog i policiju

Miloš Vučević je zatražio hitnu reakciju državnih organa zbog nasrtaja na Sinišu Malog

Potpredsednik SNS Miloš Vučević osudio je danas incident ispred Skupštine grada Beograda kada je grupa demonstranata inicijative "Ne davimo Beograd" nasrnula na gradonačelnika Beograda Sinišu Malog i pripadnike policije. Vučević je zatražio hitnu reakciju državnih organa.

Vulin: Nadležni organi ne smeju da tolerišu nasilje na ulicama

- Užasnut sam i zgrožen drskošću i bahatošću samozvanih demokratskih branilaca navodnih interesa građana iz inicijative ''Ne davimo Beograd'', koji su fizički napali gradonačelnika Beograda Sinišu Malog i pripadnike policije - naveo je Vučević u pisanoj izjavi.

Mirović: Utvrdićemo kako se trošio novac građana u Vojvodini

On je zatražio hitnu reakciju državnih organa i pozvao sve političke aktere i civilne organizacije da se ujedine u osudi "siledžijskih napada".

- Ovim huliganskim činom, javnosti su pokazali da su oni ti koji dave - demokratski poredak, funkcionisanje institucija i promovišu nasilje kao prihvatljiv model ponašanja. To je nedopustivo i zato zahtevam hitnu reakciju tužilaštva - naveo je Vučević.

Ovako je izgledao napad na gradonačelnika Sinišu Malog (FOTO) (VIDEO)

On je upitao i šta je sledeće što se može očekivati posle "današnjeg pesničenja navodnih demokrata".

"Razbili smo nos policajcu": Procureo novi snimak napada na Sinišu Malog (VIDEO)

- Gospodo, pokazali ste svoje pravo lice, a građanima dokazali da je dobro što su odavno prozreli vaše namere i vaše političke nalogodavce poslali zauvek u arhivu političkog života. Za razliku od vas, SNS ništa neće zaustaviti u borbi za pravnu, slobodnu i demokratsku Srbiju, za to da zajedno živimo najevropskije vrednosti - dodao je Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Pogledajte u preseku vesti dana televizije TNow kako je izgledao napad na gradonačelnika:

(Telegraf.rs / Tanjug)