Nebojša Stefanović obišao pripadnike Žandarmerije: Srbija je bezbedna uz našu policiju (FOTO)

Ministar Nebojša Stefanović je danas obišao pripadnike Žandarmerije u Kuli, i poručio da oni svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Žandarmerije koji vežbaju u Nastavnom centru Kula i tom prilikom poručio je da policija svakodnevno radi kako bi građani Srbije bili bezbedni.

STEFANOVIĆ: Izetbegovićeva izjava je skandalozna, pogazio je Ustav BiH i Srbije!

– Suočeni sa izazovima terorizma u čitavom svetu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije – rekao je ministar nakon taktičko pokazne vežbe pripadnika Žandarmerije.

Stefanović: Vlada će biti formirana u zakonskom roku

Stefanović je ukazao da ova vežba predstavlja unapređenje rada pripadnika Žandarmerije prilikom korišćenja oklopnih vozila.

– Danas smo mogli da vidimo pripadnike niškog odreda Žandarmerije koji su spremni da adekvatno odgovore na bilo kakvo ugrožavanje bezbednosti naše zemlje. Imali smo priliku da vidimo najnoviju opremu i tehniku koje su veoma važne za policiju kako bi mogla što bolje da odgovori na sve izazove. Očekujem da se ove obuke nastave i želim da poručim građanima Srbije da mogu mirno da spavaju, da ne moraju da se plaše bilo kakvih terorističkih pretnji, jer policija svakodnevno brine o bezbednosti Srbije – poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)