Potpisi tri najmoćnije osobe u Srbiji: Nikolićev rukopis zapalio društvene mreže (FOTO)

Hit na društvenim mrežama! Rukopis, pravopis i potpis Tomislava Nikolića u knjizi žalosti

Kada oni stave potpis na neki dokument, to je od velike važnosti za sve građane Srbije. Paraf Aleksandra Vučića, Tomislava Nikolića i Maje Gojković na neki od akata, obično znači donošenje ili proglašenje uredbe, odredbe ili zakona koji uređuju život u Srbiji. Retke su prilike, da možemo da vidimo kako izgledaju potpisi, ali i rukopisi nosilaca tri najmoćnije funkcije u državi.

Nikolić: Dok sam predsednik, biću uvek protiv sankcija

Vučić se upisao u knjigu žalosti: Srbija će pamtiti Fidela

Prilika, kada su uslikani potpisi i rukopisi Vučića, Nikolića i Gojkovićeve, ovoga puta nije bila proglašenje nekog akta, već upisivanje u knjigu žalosti u Ambasadi Kube, povodom smrti Fidela Kastra, nekadašnjeg lidera ove karipske države.

Povodom smrti nekadašnjeg predsednika Kube, predsednik Nikolić napisao je da je svet ostao bez jednog od poslednjih velikan kao i da je Fidel Kastro simbol borca za slobodu, suverenitet i sreću svog naroda.

Međutim, mnogo više pažnje privukao je potpis predsednika, od poruke koju je napisao. Njegov jednostavni rukopis je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

U knjigu žalosti primerene poruke upisali su i premijer i predsednica Narodne skupštine.

Veliki lideri, kao što je vođa kubanske revolucije Fidel Kastro, nikada ne umiru – napisao je premijer Srbije Aleksandar Vučić u knjizi žalosti u Ambasadi Republike Kube u Beogradu.

Gojković je u ime parlamenta izrazila saučešće kubanskom narodu.

Grafolozi kažu da analizom rukopisa mogu da otkriju više od 5.000 različitih crta ličnosti, da rukopis čak može da ukaže na razvoj i pojavu bolesti. Grafolozi koji rade u policijskoj i sudskoj praksi nikad se ne bi složili sa takvim tvrdnjama. Oni rukopis analiziraju da bi potvrdili ili pobili verodostojnost i autentičnost pisanih dokumenata. Sve ostalo je, kažu, zabava.

(Telegraf.rs)