VUČIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: Jednoglasna odluka Predsedništva SNS! (FOTO)

Predsedništvo SNS jednoglasno odlučilo: Vučić kandidat za predsednika Srbije

Članovi Predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić. Sednica Predsedništva naprednjaka završena je oko 17 časova, nakon sat vremena.

Nikolić: Mislim da smo skoro sve dogovorili, Vučić će saopštiti večeras

Svi znate ko je favorit kladionica na izborima, ali ko bi vam doneo najviše para zbog "ludih" kvota?

- Vučić, jednoglasno - rekao je Nebojša Stefanović, član Predsedništva i ministar unutrašnjih poslova, na pitanja prisutnih novinara.

Vučić je po izlasku iz sale, upitan da li je on kandidat, kratko rekao da će uskoro u saopštenju sve biti precizno navedeno.

Sednica na kojoj su naprednjaci razmatrali, ko će biti kandidat naprednjaka održana je iza zatvorenih vrata.

Predsednik SNS nije, pri dolasku u sedište stranke davao izjave za novinare, kao ni članovi Predsedništva koji su pristizali na sednicu. Vučić je pre ulaska na sednicu novinarima samo rekao "Dobar dan".

Funkcioneri stranke počelli su da pristižu desetak minuta pre najavljenog početka sednice.

Pored lidera naprednjaka, sednici prisustvuju i Jadranka Joksimović, Zorana Mihajlović, Bratislav Gašić, Maja Gojković, Marko Đurić, Goran Knežević, Miloš Vučević, Radomir Nikolić i drugi.

Kako je saopštio danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić, on i lider naprednjaka Aleksandar Vučić su se skoro sve dogovorili u vezi sa kandidatom SNS na predsedničkim izborima. Kako je ranije najavljeno, premijer Srbije će večeras gostovati na javnom servisu i očekuje se da će tada saopštiti odluku o tome ko će biti kandidat naprednjaka za fotelju na Andrićevom vencu.

(Telegraf.rs)