Parović: Naredni izbori početak nove epohe

Posle narednih izbora dobar deo starih političkih kadrova otići će sa scene i time će se otvoriti prostor za nove političke opcije i ideje, kaže Miroslav Parović

Naredni izbori će biti početak nove epohe na srpskoj političkoj sceni, jer će posle njih dobar deo starih političkih kadrova otići sa scene i time će se otvoriti prostor za nove političke opcije i ideje, kaže Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat za predsednika Srbije.

NOŽ U LEĐA, "POLITIČKI HARIKIRI", UTICAJ STRANIH SILA, POMOĆ OPOZICIJI: Prve reakcije na Nikolićevu kandidaturu

Kandidatura Nikolića je besmislena i samo može da našteti državi: Đukanović za Telegraf

- U tome vidim veliku šansu za Narodni slobodarski pokret koga predvodim. I potencijalnu kandidaturu Tomislava Nikolića posmatram u tom kontekstu, s tim što ta kandidatura može da dovede i do destabilizacije političkih prilika u zemlji imajući u vidu da to znači raslojavanje vladajuće strukture - rekao je Parović.

Parović smatra sam da Srbiji treba stabilnost i napominje da će zato još jače propagirati odgovornu politiku koja snižava društvene tenzije.

- Aktuelna situacija u državi upravo pokazuje da je stav koji iznosim godinama o tome da je stabilnost države ono najvažnije što mi kao političari moramo obezbediti građanima ispravan i uveren sam da će građani kazniti sve koji ne doprinose stabilizaciji prilika - zaključio je lider Narodnog slobodarskog pokreta i kandidat za predsednika Srbije.

(Telegraf.rs)