Stravične pretnje KRVNIKA Haradinaja Srbima: KLAĆEMO VAŠU DECU!

Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve - napisao je Daut Haradinaj na svom Fejsbuk profilu

Daut Haradinaj, rođeni brat zločinca i bivšeg vođe OVK Ramuša Haradinaja, zapretio je stravičnom odmazdom nad Srbima i klanjem srpske dece zbog navodnih zločina nad Albancima 1998. godine. U poruci objavljenoj na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj se vidi gomila ljudskih leševa, Haradinaj je poručio i da ne odustaje od ideja "Velike Albanije".

Raskrinkati Vokera! Nalog Vlade srpskim diplomatama

"Albanci nikad jedinstveniji, ma gde da su, imaju ISTI CILJ"

Braća Haradinaj su prethodno u više navrata pretili novim etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i konačnim obračunom sa našim narodom.

- Video sam Vulinovu izjavu kako je "Velika Nemačka" zapalila svet i kako će "Velika Albanija" zapaliti Balkan. Vi pridošlice na Balkan ste uništili živote stotina hiljada ljudi na Balkanu. Ništa ne brinite, naš put nećete zaustaviti, dosta ste se igrali s ljudima. Ubijali ste čitav vek i vaša deca će biti žrtve - napisao je Daut Haradinaj na svom Fejsbuk profilu.

Da ove pretnje nisu bezazlene, govori i izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša. On je u izveštaju, koji će biti razmatran 6. maja na sednici Saveta bezbednosti UN, napisao da je 7. aprila Daut Haradinaj član kosovske Skupštine iz Alijanske za budućnost Kosova i brat Ramuša Hardinaja "zapretio ratom i etničkim čišćenjem" Kosova ukoliko njegov brat bude prebačen u Beograd.

- Njegove izjave su naišle na snažnu osudu međunarodne zajednice i kosovskog predsednika, a Unmik je izdao saopštenje u kome je naveo da je korišćenje govora mržnje kako bi se pretilo etničkim čišćenjem neprihvatljivo i razlog za ozbiljnu zabrinutost - naveo je generalni sekretar napominjući da je to ozbiljno uznemirilo srspku zajednicu na Kosovu.

(Telegraf.rs)