Mihajlović: Do najsitnijih detalja ispitati incident sa vozilom u kome je bio Vučić

Potpredsednica Vlade je rekla da se u "u zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija, mora utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsednik Srbije"

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da "do najsitnijih detalja" treba ispitati incident u kome je vozilo naletelo na kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nova verzija slučaja "bentli": Vlasnik vozila Dragutinović, mladići narkodileri upravljali autom?

Bentlijem naleteli na automobil u kojem je bio predsednik Aleksandar Vučić: Uhapšene 3 osobe, među njima i Luka R.!

Ona je u saopštenju navela da se u "u zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija, mora utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsednik Srbije".

- Hitno se mora istražiti sve što se dogodilo u subotu, kada je bila ugrožena bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pogotovo jer je utvrđeno da je reč o ljudima koji su s one strane zakona i o kojima policija već ima dovoljno informacija - kazala je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da Vlada Srbije i policija moraju da učine sve što mogu da sa ulica uklone trgovce narkoticima, nasilnike i huligane i sve druge kriminalce, navodeći da "u divljanju u saobraćaju kakvo smo videli u subotu mogu da stradaju i nečija nedužna deca".

(Telegraf.rs/Beta)