OBRADOVIĆ ODJAVIO JEREMIĆA: Neće saradnju sa Narodnom strankom

Činjenicu da na osnivačku skupštinu nije došao predstavnik Dveri u okruženju predsednika Nove stranke Vuka Jeremića tumače kao signal da Obradović neće saradnju sa opozicijom

Boško Obradović, lider Dveri, nije došao na osnivačku skupštinu Narodne stranke, Vuka Jeremića, čime je jasno stavio do znanja da ne želi saradnju sa opozicijom. Tako njegov potez tumače u novoosnovanoj stranci.

Vuk Jeremić izabran za predsednika Narodne stranke (FOTO)

(BLOG UŽIVO) Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji: Rakić osvojio 78 odsto glasova, Srpska lista proglasila pobedu

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić zahvalila je liderima opozicionih političkih partija koji su danas prisustvovali osnivačkoj skupštini Narodne stranke i dodala da su međusobna podrška i solidarnost moćna stvar.

U izjavi za portal Komentar-pres, ona je rekla da tu podršku i solidarnost treba negovati, navodeći da na osnivačkoj skupštini nije videla predsednika pokreta Dveri Boška Obradovića.

Prema pisanju tog portala, činjenicu da na osnivačku skupštinu nije došao predstavnik Dveri u okruženju predsednika Nove stranke Vuka Jeremića tumače kao signal da Obradović neće saradnju sa opozicijom.

Osnivačkoj skupštini prisustvovali su predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, Goran Ćirić iz Demokratske stranke, Marko Đurišić iz Socijaldemokratske stranke, predsednik Levice Srbije Borko Stefanović, Milan Stamatović iz Zdrave Srbije, Đorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Dušan Petrović, kao i Nebojša Medojević iz Crne Gore.

- Podrška takvih ljudi mnogo znači - rekla je Sanda Rašković Ivić.

(Telegraf.rs/Beta)