Palma: Ko tuče žene, mesto mu je u zatvoru, a ne u Skupštini Srbije (FOTO)

To je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

Pozivam poslanike u Skupštini Srbije da se ne tuku, a posebno one koji tuku žene. Oni koji tuku žene u Skupštini Srbije, njima je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu i to je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Palma: Ne sedimo na evropskoj, a ni na ruskoj stolici, već na - SRPSKOJ (FOTO)

Palma i Gudenus protiv dvostrukih aršina EU (FOTO)

On je rekao da će predložiti Maji Gojković da se jedna sednica Skupštine Srbije održi u velikoj sali Skupštine grada Jagodine.

- Da vide svi koje je jedinstvo ovde, koje termine koristimo i šta su nam teme - Marković, obraćajući se dobitnicima uglednog društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za Šumadiju i Pomoravlje u Skupštini grada Jagodine.

- U Srbiji postoji politička stabilnost i ekonomska sigurnost i to privlači investitore. Čestitam svim privrednicima, dobitnicima ove prestižne nagrade, jer su oni zaslužni za ostvarenje suficita na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, a suficit znači stabilnost i nova radna mesta - rekao je Marković.

Od 19 dobitnika nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ 8 je iz Jagodine, 7 iz Kragujevca, 2 iz Svilajnca i po jedan iz Ćuprije i Paraćina.

(Telegraf.rs)