Sraman ispad Miše Vacića: Grubo se "našalio" na račun nestanka novinara, pa obrisao tvit (FOTO)

Društvene mreže su se usijale od komentara korisnika koje je ovakva poruka razbesnela

Lider Srpske desnice, Miša Vacić, poznat je po kontroverznim izjavama, ponovo je zaprepastio javnost. Posle izjave o mobilisanju srpske dece za rat na Kosovu, Vacić je nastavio sa skandalima, pa je juče uspeo da šokira javnost novim besramnim tvitom, koji se očito njemu učinio smešnim, o nestalom novinaru Stefanu Cvetkoviću, za kim tragaju brojne jedinice policije i BIA koje pretražuju teren.

Šta je govorio nestali novinar Stefan Cvetković o ubistvu Olivera Ivanovića? (VIDEO)

Paralelno sa informacijom o nestanku novinara Cvetkovića, Srbijom je počela da kruži vest o tome da je voda u beogradskom vodovodu zagađena zbog navodnog "izlivanja metana", što su nadležni ubrzo demantovali.

Društvene mreže su se usijale od komentara svih onih koji iščekuju saopštenja nadležnih o tome kako napreduje potraga u Beloj Crkvi. Na Tviteru, u moru ovakvih objava, osvanula je i poruka Miše Vacića o nestalom novinaru, koja je, iako ubrzo obrisana, ali je zapalila internet.

Komentarišući aktuelna dešavanja u Srbiji,  lider Srpske desnice napisao je da je "novinar popio vodu iz beogradskog vodovoda i nestao".

Iako je ubrzo po objavljivanju obrisao ovu sramotnu poruku, na Tviteru je izazvao pravu buru u komentarima.

VIDEO Žandarmerija i dalje traga za Stefanom Cvetkovićem:

(Telegraf.rs)