Trampov saradnik odgovorio da li predsednik SAD dolazi u Srbiju

Od predsednika SAD Džimija Kartera nijedan američki predsednik nije dolazio u Srbiju i to bi blila velika i važna poseta

Američki senator Ron Džonson večeras je izjavio da uvek postoji mogućnost da predsednik SAD Donald Tramp poseti Srbiju i da će on to ohrabriti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodao da bi to bila velika i važna poseta.

Trampov čovek za specijalne misije na sastanku sa predsednikom Srbije: Nećemo da namećemo rešenje za KiM, Vučić je hrabar lider (FOTO)

- Ja ću to da ohrabrim, ali ne kontrolišem njegov raspored - rekao je Džonson na pitanje novinara da li postoji mogućnost da predsednik SAD Tramp dođe u Srbiju, a Vučić, u šaljivom tonu, dodao da nije to izmislio i da mu je Tramp to rekao.

- On je to meni rekao, ja to nisam izmislio. A, sad, jednom će valjda da ima vremena, ja se nadam i bilo bi važno da predsednik Tramp dođe - naveo je Vučić.

Kako je rekao, od predsednika SAD Džimija Kartera nijedan američki predsednik nije dolazio u Srbiju i to bi blila velika i važna poseta.

VIDEO: Telohranitelji Trampa i Putina pokazali koliko brinu o šefovima

(Telegraf.rs / Tanjug)