Tači informisao Ðukanovića o rezultatima dijaloga Beograda i Prištine

Ðukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović je razgovarao danas sa Hašimom Tačijem, na inicijativu kosovskog predsednika, koji, kako je saopsteno, namerava sve susede da upozna s rezultatima dijaloga između Prištine i Beograda i daljim planovima.

Trampov čovek za specijalne misije na sastanku sa predsednikom Srbije: Nećemo da namećemo rešenje za KiM, Vučić je hrabar lider (FOTO)

Kako navode iz Službe za informisanje crnogorskog predsednika, Ðukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU.

On je, kako navode, uveren da će sve strane voditi računa da krajnji rezultat bude i snažan doprinos stabilizaciji Zapadnog Balkana, kao i podsticaj njegovoj evropskoj perspektivi, prenosi RTCG.

U razgovoru je bilo reči i o potrebi daljeg unapređenja bilateralne saradnje u obostranom interesu, zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)