Ovo je rođak Olivera Ivanovića koji je nestao, a sada se sumnja da je ubijen: U njegovom taksiju pronađen metak i još dva traga (FOTO)

Kosovska policija još nije pronašla telo Vlada Ivanovića

Vlado Ivanović iz severne Mitrovice, navodni rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen jer je taksi vozilo marke "folkswagen" pronađeno sa metkom u sedištu, čaurom i ostacima krvi sinoć u selu Matica u opštini Zvečan.

Taksista se vodi kao nestao od nedelje 3. marta, kada je njegova sestra prijavila slučaj. Za sada iz kosovske policije ne mogu da potvrde da je reč o ubistvu, jer njegovo telo još uvek nije pronađeno.

- Pronašli smo automobil sa metkom i tragovima krvi na sedištu - nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Foto: Facebook

Oni koji su poznavali Ivanovića, kažu da je bio "čudan, da je bio u dugovima i da je često menjao taksi udruženja".

- Ono što je sigurno je da je promenio sva udruženja taksista u Mitrovici, od  Tim, Profi, Novi taksi... - kažu za Telegraf.rs oni koji su ga poznavali.

Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za prištinske medije da je nestali taksista zaista rođak ubijenog Ivanovića.

Foto: Facebook

- Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno - rekla je Božović.

Zamenik direktora Kosovske policije za Sever, Besim Hoti, potvrdio je da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju.

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)