Na Instagramu osvanuo lažni profil predsednika Opštine Mali Zvornik

Pored Jevtićeve fotografije napisano je da je on ‘’albanski političar koga je SNS preuzeo iz Prištine i stavio na čelo Malog Zvornika’’

Printskrin: Youtube/Ratko Radovic

Lažni profil napravljen na ime Zorana Jevtića, predsednika opštine Mali Zvornik i ovdašnjih naprednjaka, pojavio se ovih dana na društvenoj mreži Instagram.

Pored Jevtićeve fotografije napisano je da je on ‘’albanski političar koga je SNS preuzeo iz Prištine i stavio na čelo Malog Zvornika’’, kao i da ‘’niko ne zna mnogo o njemu sem da vozi pežo karavan’’. Inače, slučajno, ili namerno, na ovom profilu je napisano Jeftić umesto Jevtić.

Lažni profil napravljen na ime Zorana Jevtića, predsednika opštine Mali Zvornik i ovdašnjih naprednjaka, pojavio se ovih dana na društvenoj mreži Instagram-Foto: Instagram/Zoran Jeftić

Povodom ovog događaja Jevtić kaže da su pojedini spremni da se služe svačim u pokušaju da ometaju i diskredituju njegov rad kao predsednika opštine i opštinskog rukovodstva. Kaže i da je pre pojavljivanja ovakvog lažnog profila na pojedinim privatnim profilima bilo najavljeno da će to biti urađeno radi napada na predsednika opštine. On je uputio poziv predstavnicima opozicije, među kojima su i stranke i grupe građana koje nisu parlamentarne, koji nisu učestvovali u objavljivanju lažnog profila da se tim povodom oglase i od toga ‘’ograde’’.

- Ovaj potez neće imati uticaja na rad rukovodstva opštine, a mene lično će motivisati da još snažnije nastavim da radim i da se borim za opštinu Mali Zvornik. Protiv za sada nepoznatih izvršilaca koji su zloupotrebili moje ime i fotografiju biće podneta krivična prijava Tužilaštvu – kazao je Jevtić koji se povodom ovog slučaja oglasio i na svom fejsbuk profilu gde je vrlo aktivan.

Inače, on je, kako piše na opštinskom sajtu, za predsednika opštine izabran novembra 2014, a avgusta prošle godine je na konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta ponovo dobio mandat da bude na čelu Malog Zvornika.

(Telegraf.rs)