Baka došla da se vakciniše, pa uputila jaku poruku predsedniku Vučiću

Na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka", danas se obavlja vakcinacija građana protiv korona virusa

Na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka", danas se obavlja vakcinacija građana protiv korona virusa, a pored prisustva mnogobrojnih građana punkt je obišao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Tom prilikom je pozdravio i jednu stariju baku koja je čekala red na vakcinaciju, a ona je imala poruku za predsednika Vučića.

- On nas podržava, živeo 100 godina njegovoj majci. On je čovek od reči. Strašno ga volim, ko mog unuka. Kad mu čujem glas, sve ostavljam samo da ga vidim i čujem - rekla je ona Vesiću.

Pored zamenika gradonačelnika, događaju na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka" prisustvovali su gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i direktor DZ „Dr Simo Milošević” Nenad Bjelica.

Vesić je uručio Miroljubu Iliću iz Ostružnice vaučer za putovanje za njegovu celu porodicu kao nagradu petstohiljaditom građaninu koji je primio vakcinu u Beogradu.

– Ovo je pokazatelj da smo najbolji u Srbiji jer se polako, zajedno sa onima koji imaju antitela i koji su preležali ovu opaku bolest, približavamo kolektivnom imunitetu. To znači da se približavamo povratku u normalan život, da ćemo moći da radimo, družimo se i da ćemo živeti onako kako smo živeli pre korone – istakao je Vesić.

On je naveo da je s namerom izabran mobilni punkt na Umci kako bi se pokazalo koliko ljudi u malim mestima dolaze na vakcinaciju.

(Telegraf.rs)