Pripadnici kosovske policije pozirali i pokazivali simbol dvoglavog orla kod Jarinja

Na Fejsbuku objavljene fotografije na kojima se vide pripadnici Kosovske policije kako poziraju pokazujući rukama simbol dvoglavog orla

Foto: Kosovo-online.com

Specijalci kosovske policije u blizini administrativnog prelaza Jarinja na barikadama gestikulisali rukama dvoglavog orla.

Administratori fejsbuk stranice Direktno s Kosmeta objavili su dve fotografije na kojima se vide pripadnici kosovske policije kako poziraju fotografu pokazujući rukama simbol dvoglavog orla, navodni znak podrške "Velike Albanije".

Protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak ušao je u sedmi dan.

Noć na administrativnim prelazima, koji su već danima blokirani kamionima i teškim mašinama, protekla je mirno, ali je situacija i dalje napeta.

Dva aviona tipa "orao" proletela su jutros iznad Jarinja u dva kruga što je izazvalo veliku radost građana koji mirno protestuju zbog poslednje provokacije Prištine.

Nekih pola sata pre srpskih letelica prostor na kojem su raspoređeni specijalci policije i okupljeni Srbi nadletao je helikopter Kfora.

Video: Novi snimci sa Jarinja: Rosu pod punom ratnom opremom i sa dugim cevima, Srbi raspalili vatricu

(Telegraf.rs)