EROTSKI HOROSKOP SRPSKIH POLITIČARA: Nikolić i Đilas najžešći ljubavnici, Dačić voli sve poze!

Prema tvrdnjama astrologa, Dragan Đilas i Tomislav Nikolić su žestoki ljubavnici, premijer Dačić obožava sve poze u krevetu, dok je Vučić sklon eksperimentisanju

Prema tvrdnjama astrologa, političari u Srbiji vole da ostave utisak alfa mužjaka - da pokažu da su sposobni da vode državu, ali žele da i dalje budu privlačni nežnijem i lepšem polu.

Horoskopi nam otkrivaju kakvi su ljubavnici naši političari, jesu li zeke ili maratonci, vatreni ili tunjavi, vole li da ekperimentišu i da se služe igračkama.

Tako možemo videti, na primer, da su Dragan Đilas i Tomislav Nikolić žestoki ljubavnici, da premijer Srbije Ivica Dačić obožava sve poze u krevetu, da je Aleksandar Vučić sklon eksperimentisanju u spavaćoj sobi, da Milutin Mrkonjić obožava predigru, a da Boris Tadić voli sve novotarije.

ĐILAS I NIKOLIĆ: I MAMA BI, SINE!

Najviše srpskih političkih lidera ima Mars u ovom znaku. Mars predstavlja sve što je odlučno, borbeno i žestoko. Muškarac sa Marsom u Škorpiji ne beži od opasnosti i spreman je da se bori za ženu do koje mu je stalo. Fizički je izdržljiv, pa je sposoban da zadovolji i najveće seksualne apetite svoje partnerke. Ovo je agresivnost koja se produktivno može usmeriti, pa su zato Đilas i Nikolić kao protivnici opasni, a kao ljubavnici žestoki.

ALEKSANDAR VUČIĆ: VATROMET U KREVETU!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije ne ume da miruje, voli da se troši, da je u stalnoj akciji, kakva god ona bila, ume da rizikuje... Mars u njegovom Ovnu ruši sve pred sobom i čini ga fanatično upornim. Ova izuzetno jaka energija, koja po svaku cenu mora da se usmeri i potroši, izaziva pravi vatromet u krevetu, a partner često ne može da isprati njegove seksualne apetite. Mars ga tera u opasnosti i otkrivanje novog, pa je Vučić sklon eksperimentisanju u spavaćoj sobi.