Zorana Mihajlović iznenada posetila Gornje Nedeljice

- Ne treba da brinete. Ni predsednik, ni Vlada neće ništa uraditi protiv svog naroda. Došla sam da vam to kažem lično. Niko neće ništa raditi dok se ne završi studija i urade sve procene - rekla je Mihajlovićeva okupljenim meštanima

Foto: Printscreen

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović danas je nenajavljeno i bez medija obišla Gornje Nedeljice i razgovarala sa meštanima.

- Ovde ste uvek dobrodošli i predsednik Vučić takođe - ovim rečima primio je potpredsednicu Vlade u svoje dvorište jedan od uglednih domaćina iz Gornje Nedeljice i rekao joj je da su građani zabrinuti i zbunjeni.

- Ne treba da brinete. Ni predsednik, ni Vlada neće ništa uraditi protiv svog naroda. Došla sam da vam to kažem lično. Niko neće ništa raditi dok se ne završi studija i urade sve procene - rekla je Mihajlovićeva okupljenim meštanima.

- I moji su iz ovih krajeva. Ovde je prelepo. Ne brinite, ne može niko sa strane da više voli našu Srbiju od nas samih - zaključila je Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs)