Goran Vesić potpisao podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića

On kaže da je glas za Vučića glas za stabilnost

Foto: Telegraf

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i zamenik šefa izbornog štaba ove stranke Goran Vesić podržao je danas potpisom kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Vesić je kanidaturu potpisao u prostorojama opštinskog odbora Srpake napredne stranke na Zvezdari u Bulevaru kralja Aleksandra.

Tom prilikom, zamenik gradonacelnika Beograda, Goran Vesic je izjavio:

- Desetine hiljada građana, koji u ovom trenutku potpisuju podršku predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića govori o tome kakvu on ima podršku u narodu. Glas za Aleksandra Vučić a i njegov reizbor za predsednika Srbije značiće da će prosečna plata u Srbiji 2026. godine biti hiljadu eura, dok ce u Beogradu bito hiljadu dvesta osamdeset eura. Prosečna penzija iznosiće pet stotina eura. Nastavićemo da otvaramo fabrike i nova radna mesta, nastavićemo da gradimo puteve i pruge, nastavićemo da gradimo Srbiju.

Ono sto je najvažnije, u ovo vreme političke i ekonomske nestabilnosti u Evropi, glas za Aleksandra Vučića znači glas za mir i glas za stabilnost, a to je u ovome trenutku najpotrebnije. Mir i stabilnost jedino moze da obezbedi Aleksandar Vučić”.

Video: Skender Beriša iz Marinkove bare se zahvalio Goranu Vesiću

(Telegraf)