Vučić: Ukazao sam Makronu na neuporedivo bolje ekonomske odnose SRB i Francuske

T. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Još jednom sam zahvalio predsedniku Makronu na ličnom angažmanu kada je reč o očuvanju stabilnosti u našem regionu", naveo je predsednik Srbije

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je ponosan na to što je imao priliku da u Jelisejskoj palati u Parizu razgovara sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o svim važnim pitanjima, dodavši da je Makronu ukazao na, kako je naveo, neuporedivo bolje ekonomske odnose Srbije i Francuske.

"Ponosan sam što sam večeras u Jelisejskoj palati imao priliku da sa predsednikom Emanuelom Makronom razgovaram o svim važnim pitanjima od geopolitičkih, do bilateralnih i onih strateški najbitnijih za Srbiju i naš narod", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

On je naveo da je Makronu ukazao na neuporedivo bolje ekonomske odnose dve zemlje.

Dodao je da je izrazio očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji i u svim drugim sferama, prvenstveno kada su u pitanju evropski put Srbije i dijalog sa Prištinom.

"Još jednom sam zahvalio predsedniku Makronu na ličnom angažmanu kada je reč o očuvanju stabilnosti u našem regionu", naveo je predsednik Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)