DAČIĆ: Ako sam mogao da se sastanem s Tačijem, mogu i oni da očiste sneg!

- Biće smenjen i ministar saobraćaja, ukoliko ne radi svoj posao. Srbija mora da ima struje, mora da ima gasa, putevi moraju da se čiste... Pa, nismo u Sibiru! - poručio premijer, koji je iz Beograda u Kostolac došao putem koji niko nije očistio od snega

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao, istakavši da je iz Beograda u Kostolac došao neočišćenim putem.

- Ako sam ja mogao da se sastanem s Hašimom Tačijem, mogu i oni da očiste sneg - rekao je Dačić i dodao da će, ako ne radi svoj posao, biti smenjen i ministar saobraćaja.

Građani ne mogu biti robovi ni žrtve onih koji nesavesno rade jer svi moraju da rade više, pogotovo u vreme krize, naglasio je Dačić posle svečanosti povodom puštanja u rad revitalizovanog bloka D u Kostolcu.

- Srbija mora da ima struje, mora da ima gasa, putevi moraju da se čiste... Pa, nismo u Sibiru! Odluke moraju da se donose brzo. Da li je mogao neko da donese težu odluku od mene kada sam odlučio da razgovaram s Tačijem i da li je potrebno da se zabrani saobraćaj za kamione. Ko ne radi biće smenjen - naglasio je premijer.

Dačić je istakao da će i kao komandant štaba za vanredne situacije od svih ustanova tražiti da rade svoj posao kako valja.

(Telegraf.rs / Tanjug)