DAČIĆ: Za jaku Srbiju potrebne su jaka vojska i policija!

Premijer je na svečanosti povodom 34 godine od osnivanja SAJ-a izjavio da je želja Vlade Srbije da više nikada ne bude sukoba i da građani Srbije žive u miru i prosperitetu, bezbedno i sigurno

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice Dan jedinice uz poruku da će Srbiju ponovo poštovati i ceniti kada ona bude jaka, za šta su potrebne jaka vojska i policija.

Dačić je na svečanosti povodom 34 godine od osnivanja SAJ-a izjavio da je želja Vlade Srbije da više nikada ne bude sukoba i da građani Srbije žive u miru i prosperitetu, bezbedno i sigurno.

- Zato mi koji vodimo državu moramo da budemo svesni svoje odgovornosti i da učinimo sve što je najbolje za naš narod i državu, ma koliko to teško i bolno bilo, da se ne bi ponovile tragedije iz prošlosti - rekao je Dačić.

Premijer je naveo da je Srbija u prošlosti doživela niz nepravednih odluka, od kojih je poslednja u Haškom tribunalu, ali da je to "realnost u kojoj živimo".

- Zato moramo više da cenimo sebe. Kada Srbija ponovo bude jaka još više će je ceniti i poštovati. Zato mora da ima jaku vojsku i jaku policiju - izjavio je Dačić.