Vučić: Niti mi možemo bez svog naroda, niti on može bez svoje Srbije! (FOTO)

- Očekujem da se dogovorimo i nađemo rešenje sa Srbima sa severa Kosova i ujedinjeni nastupamo kao što smo to uvek činili - rekao je vicepremijer Srbije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje dogovor sa Srbima sa severa Kosova i Metohije u vezi sa Briselskim sporazumom.

- Očekujem da se dogovorimo i nađemo rešenje sa Srbima sa severa Kosova i ujedinjeni nastupamo kao što smo to uvek činili - rekao je Vučić nakon dodele odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije povodom Dana vojske.

- Niti mi možemo bez svog naroda, niti naš narod može bez svoje Srbije - rekao je Vučić.

Govoreći o Briselskom sporazumu Beograda i Prištine, Vučić je naveo da Srbija u užasno teškim okolnostima nije mogla bolje i više iz bezbroj razloga.

ZAUSTAVIO SAM ISTRAGE O TOME KO MI PRETI!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zaustavio istrage o pretnjama koje su mu upućene i dodao da nema vremena za "kukanje", jer Srbija čvrsto i odlučno korača napred.

- Znamo ko je to (pretio) i odakle dolazi, ali šta da mu radimo. Kada neko govori o krvavom detetu, onda nemam šta da kažem. Pozivam te kukavice koje su to naložile, a koje znam dobro, a oni znaju da sam hrabriji od njih, da izađu i neka oni to urade. Što oni ne dođu da se obračunaju sa mnom? - rekao je Vučić.

(D. Z. / Tanjug)