Jovanović: Tadić se pravi lud pred onim što Krkobabić radi! (VIDEO)

Tadića je na Dačića osudila Srbija, da je imao 150 poslanika da li bi pravio koaliciju s Dačićem? Da li bi se blamirao s Palmom, rekao lider LDP u intervjuu na Fejsbuku

Predsednik LDP Čedomir Jovanović odgovarao je na pitanja korisnika društvene mreže Fejsbuk. Iako je navedeno da je pristiglo oko pet stotina pitanja, u video formi prikazani su stavovi lidera LDP-a tek na poneka od njih.

Telegraf.rs prenosi odgovore na najzanimljivija pitanja.

Zašto podržavate one koji su vam obećali promene posle 5. oktobra, a na vlasti su zadržali celi Slobodanov aparat, a mi smo se smrzavali na ulicama s pištaljkama?

- Ja ne mogu da "hejtujem" Borisa Tadića zbog Ivice Dačića. Tadića je na Dačića osudila Srbija, da je imao 150 poslanika da li bi pravio koaliciju s Dačićem? Da li bi se blamirao s Palmom? Da li bi se pravio lud pred onim što radi Krkobabić u javnim finansijama? To je Tadićev način da dođe i ostane na vlasti. Da li je cena koju on i mi s njim plaćamo zbog toga adekvatna, mislim da je tu problem... Meni ne smeta Dačić u Vladi, smeta mi to što Dačić radi, a to je posledica Tadićeve nemoći. Dok Tadić ide po smetovima, zemlja nam se raspada. Predsednik nije komunalni radnik, on treba da vodi zemlju... Sve probleme posle 5. oktobra nisu proizveli oni koji su tada poraženi, nego oni koji su pobedili da bi sačuvali taj sistem vrednosti.

(Telegraf.rs)