TELEGRAF SAZNAJE: Slobodan Milošević novi ministar saobraćaja!

Direktor Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu važi za najozbiljnijeg kandidata da u Vladi Srbije zameni Milutina Mrkonjića

Direktor Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu Slobodan Milošević najozbiljniji je kandidat za novog ministra saobraćaja u Vladi Srbije, saznaje Telegraf.rs.

Slobodan Milošević će tako naslediti odlazećeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića na toj funkciji kao kadar Socijalističke partije Srbije.

- On se do sada dokazao kao stručan kadar na mestu direktora Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Resor ministarstva saobraćaja ostao je u delu koji pripada SPS-u, a Milošević, rodom s Kosova i Metohije, član je Glavnog odbora socijalista i važi za čoveka u kojeg stranka i rukovodstvo imaju ogromno poverenje.

Odlazeći ministar Mrkonjić rekao je danas da bi inženjeri graditelji na saobraćajnicama "sutra mogli da budu ministri" i da bi odmah kandidovao nekog od njih, kad bi prihvatio da bude ministar.

- Po mom mišljenju, ne dolazi u obzir da taj posao radi neko ko to ne zna. Ja sam uvek bio čovek koji je stavljao stručnost u prvi plan - poručio je Mrkonjić.

(D. Z.)