Babić: Nastavak rekonstrukcije na nivou državnih sekretara

- SNS je na političku scenu Srbije uvela sistem odgovornosti, prolaznih vremena. Naravno da ćemo nastaviti i na nivou državnih sekretara, direktora javnih preduzeća - kaže šef poslaničkog kluba SNS-a u parlamentu

Predsednik Administrativnog odbora i šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić izjavio je danas da će rekonstrukcija biti nastavljena na nivou državnih sektretara, direktora javnih preduzeća, pa čak i na nivou lokalnih samouprava.

- SNS je na političku scenu Srbije uvela sistem odgovornosti, prolaznih vremena. Naravno da ćemo nastaviti i na nivou državnih sekretara, direktora javnih preduzeća, pa čak i na nivou lokalnih samouprava - rekao je za RTS Babić, podsećajući da su najavili da će rekonstrukcija biti opsežna i dubinska.

On je istakao da žele da ljudi koji su preuzeli odgovornost vršenja vlasti rade najbolje u interesu i sa najviše znanja.

Na konstataciju da poslanici opozicije nisu bili zadovoljni dinamikom rekonstrukcije, Babić je istakao da danas i sutra očekuje dinamičnu i burnu raspravu.

Prema njegovim rečima, poslanici će sutrašnju sednicu najverovatnije potrošiti na raspravu, a da će se nakon pet časova rasprave, koliko je predviđeno glasati, dobiti rekonstruisana vlada.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)