Mira: Na kraju će biti da su muslimani napali Srbiju i da nije bilo Srebrenice!

"Pun mi je kufer tih budala, zajedno sa Vedranom Rudan. To što je ona napisala na svom blogu je tako gadno", izjavila je srpska glumica u intervjuu za "Dnevni avaz"

Srpska glumica Mirjana Karanović izjavila je u intervjuu za sarajevski list "Dnevni avaz" da je je ljuta i umorna zbog svega što se dešava sa filmom Anđeline Đoli "U zemlji krvi i meda".

- Ovo što se dešava nema nikakve veze s filmom. To je dizanje prašine, to je zatiranje činjenica, to je negiranje onoga što se vama dogodilo! - rekla je s ogorčenjem Karanovićka za bosanski dnevni list.

Ona kaže da takve stvari nemaju veze s filmom.

- Negirajući film, govoreći da je film loš, ja ne znam kakav je on, nisam ga gledala, zapravo se negira događaj u njemu. To je cilj, to je suština. Sve ovo vreme ne raspravlja se o kvalitetu filma. Samo se prividno raspravlja o kvalitetu filma, a zapravo se pokušava reći da je istorija fabrikovana. Izmišljena. Da je to preterano i da se to nije dogodilo.

Na opasku novinara da se s Anđelininim prikazivanjem filma u RS ponavlja priča kao s filmom "Grbavica" jer niko ne želi da ga prikaže javno, glumica je odgovorila da je "Grbavica" u Republici Srpskoj bila jedan od najgledanijih filmova, na piratskim kopijama.

- Neko je zaradio na tome. I na ovome će neko da zaradi. Stvari su u suštini vrlo prozaične i vrlo jednostavne. Tu se malo paradira ideologijama, a zapravo je novac bitan – zaključila je Karanovićka.

(Telegraf.rs)