Vučić: Biće promena vlasti u Beogradu!

- Moramo stvarno i suštinski smanjiti fiskalni deficit ili ćemo pojesti sami sebe - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će biti promena u gradskoj vlasti u Beogradu, navodeći da ostaje da se postignu tehnički dogovori o tome.

- Uveren sam da ćemo imati promene. Žao mi je što neki menjaju svoje mišljenje svaka dva meseca i onda pokušavaju da ga brane - kazao je Vučić, odgovarajući na pitanje da li će biti izbora u prestonici. On je naveo da pre samo 20 dana niko nije govorio o promeni izbornog sistema, a kada se pojavila mogućnost promene vlasti, onda su se odjednom setili toga.

- Što se nas tiče, mi smo uvek raspoloženi za izbore. Hoće li izbori biti raspisani ovog ili nekog od narednih meseci, videćemo - rekao je Vučić.

Odgovarajući na pitanje kada će početi pregovori s EU, Vučić je rekao da će to biti do kraja godine ili najkasnije sredinom januara.

Vučić je izjavio i da moramo stvarno i suštinski smanjiti fiskalni deficit ili ćemo pojesti sami sebe, i naveo da je za to dogovoreno sedam mera, od ukupno devet.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)