SAMO 8 MINISTARSTAVA NA FEJSBUKU: Srbi najviše lajkuju Selakovića!

Samo 8 od 18 ministarstava Vlade Srbije koristi društvenu mrežu Fejsbuk, a najviše lajkova ima stranica Ministarstva pravde i državne uprave Nikole Selakovića

Vlada Srbije na društvenoj mreži Fejsbuk nema jedinstvenu stranicu na kojoj se može pratiti rad svih ministarstava, već resori u kabinetu Ivice Dačića imaju svoje zasebne stranice na ovoj mreži, a najviše lajkova ima stranica Ministarstva pravde i državne uprave Nikole Selakovića.

Samo 8 ministartava Vlade Srbije, od njih 18, ima svoju stranicu na Fejsbuku i koristi ovu društvenu mrežu da prezentuje svima svoj rad i svoje ideje. Najviše lajkova i pratilaca ima stranica Ministarstvo pravde i državne uprave Nikole Selakovića, koju je lajkovalo 13.242 korisnika ove društvene mreže.

Pored Fejsbuk stranice Ministarstva pravde, najviše lajkova sakupilo je Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije 12.412, a zatim slede profili Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa 1.811, finansija i privrede 1.361, omladine i sporta 1.065, kulture i informisanja 517, spoljne i unutrašnje trgovine i komunikacija 328, regionalnog razvoja i lokalne samouprave sa 148 lajkova.

8. Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave 148 lajkova: https://www.facebook.com/MRRLS.gov.rs

(D. Z.)