ANTIĆ: Zbog toaleta na "Tesli" će neko odgovarati

- Nedopustivo je da mi čekamo određeno vreme da neko dođe i da nam otključa most, kao što je nedopustivo da toaleti na aerodromu budu u ovakvom stanju. Već sutra ću imati najozbiljniji razgovor sa rukovodstvom aerodroma - rekao je Antić na beogradskom aerodromu

Srpska političko-privredna delegacija na povratku iz italijanskog Barija morala da čeka da se otključa most a potom su neki njeni članovi bili zapanjeni stanjem u toaletima najvećeg srpskog aerodroma.

Ministar saobraćaja Srbije Aleksandar Antić najavio je za sutra razgovor sa rukovodstvom beogradskog aerodroma jer je nezadovoljan čekanjem nakon sletanja aviona i stanjem aerodromskih toaleta.

- Nedopustivo je da mi čekamo određeno vreme da neko dođe i da nam otključa most, kao što je nedopustivo da toaleti na aerodromu budu u ovakvom stanju. Već sutra ću imati najozbiljniji razgovor sa rukovodstvom aerodroma - rekao je Antić na beogradskom aerodromu.

Antić je poručio rukovodstvu Aerodroma u Beogradu da sutra dobro spreme obrazloženje za sve stvari koje je danas primetio.

Antić je bio član političko-privredne delegacije koja je u organizaciji Skupštine grada Jagodina od 25. do 28. septembra boravila u Bariju gde je imala više sastanaka s potencijalnim italijanskim investitorima i predstavnicima grada i regiona Pulja na jugu Italije.

(Telegraf.rs / Beta)