GAŠIĆ: SNS nije zadovoljna svim svojim gradonačelnicima

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik SNS-a rekao je da ta stranka nije zadovoljna radom nekih gradonačelnika i predsednika opština iz svojih redova

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić i gradonačelnik Kruševca izjavio je, povodom današnjeg skupa lokalnih funkcionera SNS u tom gradu, da SNS nije zadovoljna svim svojim gradonačelnicima i predsednicima opština.

- I među njima ima ljudi koji su bili samozadvoljni. To ćemo i da kažemo. Jedini način da Srbija bude moderna zemlja jeste da sa našim narodom radimo 24 sata do nivoa koji naši građani zašlužuju - rekao je on i dodao da danas neće biti smena.

Gašić je za RTS rekao da naprednjaci od samog osnivanja uvode nove principe, a jedan od njih je i povećan nivo odgovornosti svih funkcionera stranke i "prolazno vreme, šta smo uradili za godinu dana".

Prema njegovim rečima, na sastanku, koji počinje u 13 sati, a kojem će prisustvovati lider stranke Aleksandar Vučić, lokalni funkcioneri iz redova te stranke podneće izveštaj o tome šta je njihova lokalna samouprava uradila bolje nego što je dosad bilo.

- Dosad su u Srbiji predsedici opština, gradonačelnici bili zadovoljni svojim foteljama, velikim i toplim kabinetima a narod nije živeo bolje. Hajde da vidimo šta smo mi to uradili proteklih godinu dana da narod zivi bolje - kazao je Gašić.

Kako je najavljeno iz SNS, skupu lokalnih funkcionera u Kruševcu prisustvovaće lider naprednjaka Aleksandar Vučić i najviši funkcioneri stranke, a u Domu sindikata okupljenima će se obratiti Vučić i Gašić.

(Telegraf.rs / Tanjug)