Dačić: Nemam sukob s Vučićem, Vlada će dugo trajati

- Ne samo da sam ubeđen da će ova vlada dugo da traje, nego mislim da će blok koji čine SPS, PUPS i JS napraviti koaliciju sa naprednjacima i posle sledećeg izbornog ciklusa - kaže premijer Srbije

Premijer Srbije Ivica Dačić odbija sve spekulacije da je u sukobu sa predsednikom SNS i kaže da je "naučna fantastika da on sa Nikolićem radi protiv prvog potpredsednika Vlade".

- Ne samo da sam ubeđen da će ova vlada dugo da traje, nego mislim da će blok koji čine SPS, PUPS i JS napraviti koaliciju sa naprednjacima i posle sledećeg izbornog ciklusa - izjavio je lider socijalista i premijer Srbije, povodom spekulacija da su poslednjih dana narušeni njegovi odnosi sa predsednikom SNS i prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem.

- Postoji koncepcijska saglasnost o ključnim državnim ciljevima, a naš vezivni faktor su i nesporni rezultati koje je ova vlada ostvarila. Veoma uspešno sarađujem i personalno sa Vučićem, kao i naše stranke i zbog toga verujem da bi ta naša saradnja mogla da bude dugoročna - kaže Dačić.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)