KO JE BAJKER, VOĐA NOĆNIH VUKOVA: Treći čovek Rusije, prijatelj Putina i Nikolića! (FOTO)

Aleksandar Zaldastanov, zvani Hirurg, kaže da ga Srbija vuče kao magnet, da Uskrse rado proslavlja na Svetoj gori i da je predsednik Srbije čovek koji voli Rusiju

RUSKI BRAT! Vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldastanov, nezvanično, treći je čovek Rusije, najbolji drugar Vladimira Putina, osvedočeni pravoslavac i veliki prijatelj Srbije, koji oko vrata nosi svoj grb osveštan u svim svetinjama manastira na Svetoj Gori!

Zaldastanov, poznatiji kao Hirurg, rođen je na Bogojavljenje 19. januara 1963. u SSSR-u, u lekarskoj porodici. Poznat je po ljubavi prema Srbiji i srpskom narodu. Bajk-šou u Sevastopolju i Novorosijsku 2011. posvećuje upravo Srbiji, uz objašnjenje da je u divljenju i poštovanju prema srpskom narodu našao inspiraciju.

Svaku inicijativu, svaki zvanični stav Srbije i stavove našeg naroda i države, javno je podržao.

Bratska ljubav "Noćnih Vukova" prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji nebrojeno puta je dokazana na bajkerskim manifestacijama širom Rusije, kao i na brojnim medijskim nastupima Zaldastanova, navodi SPC.

- Zamolio sam blagoslov Patrijarha za to što planiram da realizujem u Srbiji. Razgovarali smo o sudbini one kulture koju predstavljam. Govorili smo o važnosti jedinstva crkve, jedinstva čitave pravoslavne civilizacije, o tome da naše preživljavnje u celini zavisi od naših međusobnih veza. Rekao sam da je amblem noćnih vukova koji mi visi o vratu bio priložen svim svetinjama manastira na Svetoj Gori - objasnio je vođa "Noćnih vukova" nakon sastanka sa srpskim patrijarhom.

(D. Zlojutro)