I ONE VLADAJU DRŽAVOM: Najlepše i najzgodnije poslanice u Skupštini Srbije! (FOTO)

Pored efikasnosti u radu, srpski parlament se može podičiti i atraktivnim damama koje sede u poslaničkim klupama i svojom pojavov mame uzdahe svih prisutnih

ZA NJIMA SVI UZDIŠU! Da Skupština Srbije ne može samo da se ponosi svojim godinama, monumentalnim zdanjem, donetim ustavima i zakonima Srbije svedoče i žene u poslaničkim klupama. Telegraf.rs vam predstavlja najlepše i najzgodnije dame koje odlučuju o tome kakav će i koji pravni akt biti donet.

Iako se u Vladi Srbije nalaze samo dve žene, dame u parlamentu su i te kako zastupljene i primećene, kako zbog svog izgleda, tako i zbog oštrine reči koje koriste u odbrani svojih ideala i ciljeva za koje se zalažu.

* OVO SU DAME NA ŠTIKLAMA OD ČIJIH POJAVA ZASTAJE DAH:

Jovana Joksimović iz Beograda, poslanica Demokratske stranke, jedna je od mlađih u ovom sazivu parlamenta, a rođena je 20. oktobra 1987. Po zanimanju je ekonomski tehničar, studentkinja.

Za mnoge poslanike jedna od najatraktivnijih dama je samostalna poslanica i pravnica iz Niša Sanja Jeftić Branković, koja je u Skupštinu Srbije ušla na listi "Preokret" da bi kasnije iz njega istupila i otišla u samostalne poslanike.

(D. Zlojutro)