Mihajlović: Vanredni izbori u SNS - odlična odluka

- Zašto bi Tomislav Nikolić bio problem, on je osnovao SNS, predsednik je države, mnogo je doprineo da se na ovu zemlju drugačije gleda - kaže funkcionerka naprednjaka

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović kaže da "ne bi volela da saradnici predsednika Srbije imaju razloga da ruše Aleksandra Vučića", ali i da sa predsednikom nema problema.

- Zašto bi Tomislav Nikolić bio problem, on je osnovao SNS, predsednik je države, mnogo je doprineo da se na ovu zemlju drugačije gleda, da Srbija ima drugačiju poziciju - rekla je potpredsednica SNS gostujući u "Kažiprstu".

Govoreći o temama koje su bile na stolu na Predsedništvu SNS i navoda o sukobima među naprednjacima, ali i na relaciji Andrićev venac - Nemanjina, Mihajlovićeva je rekla da se pokazuje da je "odlična odluka da se ide na vanredne izbore u SNS".

- Nije tajna da novinari stalno pitaju o Oliveru Antiću i Cvijanu. Treba razgovarati o tome, zašto neko izjavljuje nešto po medijima, a da se pre toga na organima stranke nismo dogovorili o tome, makar da smo dogovorili okvir. Ne mogu kroz medije da se plasiraju spekulacije, već je potrebno da prvo mi razgovaramo, a ako se nekome to ne dopada, ako mu ne odgovara okvir, onda se zna šta je sledeće - rekla je ona.

Ministarka energetike ni u ovom slučaju nije želela da govori o imenima, niti je želela da precizira da li postoje napadi iz okruženja predsednika države, ali je navela da "vreme sve pokazuje".

Govoreći o vanrednim izborima na republičkom nivou, Mihajlovićeva je rekla da je stav stranke "ne", ali i da je njen drugačiji.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)