Vučić: Ako se Ružiću ne sviđa kako radimo neka ide iz Vlade!

- Hoćete da me ostavite samog na poljani - rekao je Vučić i poručio Ružiću da ne sedi u Vladi, već da ide negde drugo, ako mu se ne sviđa šta ona radi

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je razočaran izjavom ministra bez portfelja i bivšeg potpredsednika partizana Branka Ružića da je predsednik tog kluba Dragan Đurić nevin, istakavši da je ona skandalozna i nefer prema kolegama koji su radili na rasvetljavanju slučaja Veterinarski zavod Zemun.

Vučić je na vanrednoj konferenciji u Vladi Srbije izjavio da je sit "prevarantskih trikova" političara, koji taj slučaj pokušavaju da preokrenu na "sportsku priču".

- Ružiću nudim da vrate Veterinarski zavod, koji je danas u stanju raspada, u stanje u kakvom je bio, a neki u međuvremenu nisu osiromašili, već su se obogatili -  rekao je Vučić.

- Kažite da je Vučić kriv za sve i da sam Ružiću kriv kad se njegovi drugovi bave kriminalom, ali imam problem da svaki put kad država radi svoj posao imate nešto protiv, rekao je Vučić.

- Hoćete da me ostavite samog na poljani -  rekao je Vučić i poručio Ružiću da ne sedi u Vladi, već da ide negde drugo, ako mu se ne sviđa šta ona radi.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, rekao je da je tužilaščka istraga o Đuriću tek pokrenuta i da nema podataka da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik suvlasnik Đurićeve kompanije Zekstra.

(Telegraf.rs)