Vlada Srbije smenila direktora VBA!

Vlada Srbije razrešila je dužnosti dosadašnjeg direktora Vojnobezbednosne agencije Svetka Kovača, koji je tu dužnost preuzeo 2005. godine

Vlada Srbije je na današnjoj sednici razrešila Svetka Kovača dužnosti direktora Vojnobezbednosne agencije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada Srbije je razrešila Svetka Kovača dužnosti direktora Vojnobezbednosne agencije i donela je odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora privrednog društva "Državna lutrija Srbije".

Vlada je usvojila Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre, kojim se uvode  novine u sistem finansijskog izveštavanja i preciziraju obaveze dostavljanja finansijskih izveštaja i rokovi za njihovu obradu i objavljivanje.

Vlada je usvojila Program finansiranja aktivnosti i mera efikasnog korišćenja energije u 2014. godini, saopšteno je posle sednice.

Podsetimo Svetko Kovač je kao general penzionisan 6. oktobra 2005. godine, ali ga je već dan kasnije Savet ministara imenovao za direktora Vojno – bezbednosne agencije.

(Telegraf.rs)