Počinje juriš na novu "greb-greb" srećku: Premija će biti 2,1 milion dinara! (FOTO)

Ovo je prva srećka na našem tržištu sa multiplikatorom gde možete da uvećate svaki dobitak tri puta

Državna lutrija Srbije predstavila je večeras kod Nebojšine kule u Beogradu novu srećku "3 x sreća veća", čija je glavna premija 2,1 milion dinara, a fond dobitaka iznosi 159.210 dinara.

Ovo su najsrećniji brojevi na lutriji, donosili su milione: Ali jedan broj je najbaksuzniji i sa njim nikada nećete dobiti, a nije 13!

- Ovo je prva srećka na našem tržištu sa multiplikatorom gde možete da uvećate svaki dobitak tri puta - kaže za Tanjug direktor marketinga i prodaje Državne lutrije Srbije Marko Radović i dodaje da je kao motiv na "greb kartici" izabran balon.

On kaže da je tiraž srećke tri miliona primeraka, a da je ukupno oko 850 hiljada dobitnih srećaka.

Priliku da lete balonom, koji je izabaran kao simbol "greb-greb srećke", i da dožive zalazak sunca u Beogradu imali su predstavnici medija i prijatelji Državne lutrije Srbije.

Prisutni su bili u prilici i da se oprobaju u kuglanju, ali i nabacivanju obruča na čunjeve, kao i da okušaju sreću i da ogrebu svoju premiju.

U Državnoj lutriji kažu da se srećka ,"3 x sreća veća" može kupiti na jednom od 2,000 prodajnih mesta širom Srbije po ceni od 80 dinara, a da od svake kupljene srećke deo sredstava odlazi u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs/Tanjug)